Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Teatre Casal acull diumenge un concert en directe amb el grup Jamaika Band

El Teatre Casal acull diumenge un concert en directe amb el grup Jamaika Band

El Teatre Casal acull dos cops al mes concerts en directe mentre no es pugui realitzar l’activitat habitual de ball de saló.

Aquest diumenge 21 de març a les 18:15 h es farà al Teatre Casal un concert en directe amb el grup Jamaika Band. Aquesta activitat es realitza dos cops al mes al teatre, sempre a la mateixa hora d’inici i continuarà mentre no es pugui realitzar l’activitat habitual de ball de saló, que s’oferia anteriorment a la Covid-19. El proper concert programat tindrà lloc diumenge 11 d’abril, a càrrec del grup Almas Gemelas.

Aquests concerts són gratuïts per a socis i sòcies de l’entitat i tenen lloc amb totes les mesures de seguretat requerides i el públic assegut a la platea del teatre. Tothom qui hi vulgui assistir ho pot fer directament, sense fer cap reserva prèvia i adquirir les seves entrades a la taquilla del teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: