Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple del CCAP congela els preus de l’Escola de Música i del transport escolar no obligatori

La sessió ordinària s’ha celebrat aquest dijous a les 19.30h de manera telemàtica.

Aquest dijous al vespre, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va arrencar donant compte de dues adjudicacions cofinançades amb fons FEDER. D’una banda, de l’actuació Museïtzació del Cava Centre Sant Sadurní d’Anoia, inclosa a l’operació Penedès 360. De l’altra, el contracte de subministrament i instal·lació de material complementari fins al quadre de fusibles de l’enllumenat públic de 6 municipis, actuació inclosa a l’operació ‘Penedès, municipis compromesos amb la sostenibilitat’.
Entre les diverses mesures que es van aprovar al llarg de la sessió plenària, destaca la congelació de preus de l’Escola de Música de l’Alt Penedès i una reducció del 10% de les classes telemàtiques. El conseller comarcal d’Educació Albert Tort, agraïa el compromís de l’escola en aquest context de pandèmia.

Es va aprovar amb els vots favorables de Junts i el PSC i les abstencions d’ERC, En Comú-Guanyem i la CUP. També es va aprovar la creació de l’ordenança fiscal reguladora del preu públic per a la prestació del servei de transport escolar col·lectiu no obligatori per a l’alumnat de nivells educatius obligatoris i d’estudis postobligatoris escolaritzats a la comarca de l’Alt Penedès amb 20 vots a favor i 13 abstencions. En aquest cas, també hi ha una congelació de preus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: