Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mòdul Covid serà instal·lat a l’entorn del CAP Vilafranca Nord durant el segon trimestre

A l’Alt Penedès, tal i com es va anunciar al desembre, s’instal·larà un mòdul a Vilafranca, a l’entorn del CAP Vilafranca Nord. Serà durant el segon trimestre d’aquest any.

Aquest dimecres, el Departament de Salut presentava al CAP Amadeu Torner, a L’Hospitalet, el primer mòdul Covid de suport a l’atenció primària de la Regió Metropolitana Sud, de la qual forma part l’Alt Penedès. Salut té previst instal·lar 18 mòduls com aquest en espais propers als CAP, per tal de traslladar l’activitat relacionada amb la Covid fora dels centres.
A l’Alt Penedès, tal i com es va anunciar al desembre, s’instal·larà un mòdul a Vilafranca, a l’entorn del CAP Vilafranca Nord. Serà durant el segon trimestre d’aquest any, segons han informat des del Departament de Salut. L’objectiu d’aquests mòduls que Salut està instal·lant a tot el territori és separar l’activitat Covid de la resta, «garantint els dobles circuits i assegurant una major seguretat dels professionals i la ciutadania dins els centres».

Rocío Moreno és la directora dels Serveis d’Atenció Primària a la zona Delta Llobregat.

A banda de treure dels Centres d’Atenció Primària l’activitat relacionada amb el coronavirus, no es descarta que aquestes estructures puguin tenir altres usos en el futur. Per exemple, podrien acollir campanyes de vacunació.

El desplegament dels mòduls s’emmarca en el Pla d’Enfortiment i Transformació de l’Atenció Primària, amb la voluntat d’oferir més espai i confort a la ciutadana i crear circuits diferenciats entre Covid i no Covid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: