Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup D P M ha obert el cicle de concerts en format dinar al Forat del Pany

El grup va oferir versions de temes clàssics dels Beatles, Bruce Springsteen o Joe Jackson.

Ha tornat la música en viu al Forat del Pany. Va ser aquest dissabte i diumenge al migdia de la mà del grup D P M. Es tracta d’un grup de versions dels anys 60 i 80, amb música dels Beatles, Bruce Springsteen o Joe Jackson, entre d’altres.

El nom de la formació, D P M surt de les inicials dels seus integrants, amb Diego Teruel al baix, Peter Coates a la guitarra i veu i Mark Cowling als teclats i veu. El local ofereix la possibilitat de gaudir de música en viu, i maridar-lo amb un bon vermut o qualsevol plat de la seva carta. L’únic requisit és l’ús de la mascareta i respectar totes les mesures de seguretat i sanitàries indicades al local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: