Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Musicveu modifica el seu cartell previst pel maig

Arrel de la situació de pandèmia els grups musicals i companyies han tingut més o menys problemes en els assajos i trobades presencials per tal de preparar els seus espectacles.

Així el concert previst pel 30 de maig amb l’Òpera al Dente s’ha vist afectat per aquesta situació i la organització han decidit trobar altres dates per aquest espectacle. Aquest acte queda ajornat esperant la seva nova programació i es proposa un nou espectacle pel 30 de maig amb Northern Cellos.
És un grup format per quatre joves violoncel·listes de les comarques gironines i un percussionista empordanès. Graduats pels Conservatoris del Liceu, de les Illes Balears i d’Utrecht, han apostat per la creació d’un projecte innovador que pretén acostar la música, en general, i el violoncel, en particular, al gran públic.
És un espectacle basat en una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema i de les sèries, en un format únic i innovador al nostre país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: