Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Digittècnic Vilafranca – Compañía de María es jugarà amb públic a la Poliesportiva

El retorn dels vilafranquins a la competició vindrà marcat per la presència de públic al pavelló

El proper 10 d’abril tindrà lloc el retorn de la competició a l’OKLliga Plata Nord, i també del públic a la Poliesportiva. Serà en el partit de la 19a Jornada entre Digittècnic Vilafranca i Compañía de María. A hores d’ara està previst que unes dues-centes persones puguin presenciar el partit, seguint la normativa actual dictada pel PROCICAT.

Encara es desconeix quin serà el protocol concret a l’hora d’organitzar l’entrada de l’afició, tot i que no seria molt diferent al que s’ha aplicat aquest cap de setmana pel Vilafranca – San Cristóbal, de la Tercera Divisió de futbol, també amb públic.

El darrer partit amb presència de públic a la Poliesportiva va enfrontar el Patí contra l’Arenys, el 22 de febrer de 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: