Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El comerç no essencial ha reobert aquest dissabte amb sensacions diverses

Primer dissabte amb el comerç no essencial obert després de deu caps de setmana consecutius tancats a causa de la Covid-19.

El petit comerç, els establiments i centres comercials i els mercats no sedentaris van poder obrir les seves portes aquest dissabte després de més de dos mesos de caps de setmana de tancament obligat per contenir l’expansió de la pandèmia.

Des de Cal Shoes, un establiment de sabates obert el passat mes d’octubre a Vilafranca, confessen que van rebre la notícia amb entusiasme. Des que van obrir el negoci, han pogut anar trampejant la situació i ara assegura que són optimistes.

En canvi, a la botiga Capriccio han notat que amb la reobertura del conjunt del comerç, acompanyada de l’aixecament del confinament perimetral, han perdut clientela. Ho comenta la seva responsable, Mònica Maderalias. Confessa que són pessimistes. Creu que un cop passada la Setmana Santa els tornaran a tancar els dissabtes.

Les sensacions, per tant, són molt diverses entre els comerciants durant aquest primer dissabte de reobertura. Va ser una jornada assolellada que va animar a molts ciutadans a sortir a comprar i a passejar pels carrers del centre de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: