Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El clubs de futbol del Penedès i el Garraf homenatgen l’ex-delegat territorial Manel Duran

L’homenatge va tenir lloc dissabte al Camp dels Pins de Moja, i va comptar amb la presència dels representants dels clubs del territori.

Els 56 clubs de futbol de la delegació Penedès-Garraf segueixen mostrant el seu suport a Manel Duran. El darrer homenatge va tenir lloc dissabte a la tarda, al Camp de Futbol dels Pins de Moja, on els representants dels clubs del territori van fer acte de presència per transmetre el seu escalf a l’ex-delegat de la federació.

En l’acte, se li va fer entrega, de part dels clubs, d’una placa amb un missatge d’agraïment per la seva tasca com a delegat a les comarques del Penedès i Garraf durant els 10 anys que va ostentar el càrrec.

Finalment Duran, visiblement emocionat, va posar al centre del terreny de joc amb els representants dels clubs de fons, mentre sostenien les samarretes dels respectius equips. Tot, entre mostres mútues d’agraïment.

Recordem que Manel Duran va ser cessat de les seves funcions com a delegat el passat mes de gener, juntament amb tres directius més de la Federació Catalana de Futbol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: