Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cineclub Vilafranca organitza un cicle centrat en el paper de la dona amb motiu del 8-M

El cicle consisteix en la projecció de títols que presenten a la dona com a protagonista en diferents circumstàncies i situacions vitals.

El Cineclub Vilafranca ha engegat un cicle de pel·lícules de diferents temàtiques amb motiu de la celebració del 8-M. Els títols en qüestió presenten a la dona com a protagonista en diferents circumstàncies i situacions vitals.

Divendres al vespre es va procedir a la projecció de ‘Singled Out’, un documental que tracta l’estigmatització e la dona soltera en diferents cultures, amb testimonis reals de diferents continents i països. El president del Cineclub Vilafranca, Manel Balaguer va ser l’encarregat de presentar el cicle, que va donar el tret de sortida dijous al vespre.

Balaguer comentava que a través d’aquest tipus d’activitats busquen dinamitzar i potenciar l’activitat de la sala.

D’aquesta manera, i fins el proper divendres, 12 de març, el Cineclub oferirà a la sala Zazie les projeccions de títols com ‘I Am Woman’ o ‘Akelarre’, que recentment s’ha coronat com la pel·lícula més premiada en la darrera edició dels Goya, celebrada dissabte.

Per a més informació d’horaris i compra d’entrades, els interessats es poden adreçar al web del Cineclub.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: