Dimarts, 22 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cineclub Vilafranca clou el cicle de projeccions centrat en el paper de la dona

El cicle finalitzava aquest darrer cap de setmana amb satisfacció per el ressò assolit.

El cicle es va iniciar el 4 de març i es va cloure el divendres passat i consistia en la projecció de títols que presenten a la dona com a protagonista en diferents circumstàncies i situacions vitals.

El president de Cineclub Vilafranca, Manel Balaguer, es mostra molt satisfet del resultat del cicle.

Al cicle s’han projectat títols com ‘Singled Out’, un documental que tracta l’estigmatització de la dona soltera en diferents cultures. La darrera projecció estava protagonitzada per ‘Akelarre, pel·lícula que es va coronar com la més premiada en la darrera edició dels Goya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: