Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Centre Vila adapta la Fira Fora Estocs per garantir la seguretat sanitària

El Centre Vila adapta la Fira Fora Estocs per garantir la seguretat sanitària

Una vintena d’establiments adherits a Centre Vila oferiran els últims descomptes de la temporada aquest divendres a la plaça de la Vila, durant tot el dia.

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha adaptat la Fira Fora Estocs que tindrà lloc el 5 de març a les restriccions actuals a causa de la Covid-19 amb la voluntat de garantir la màxima seguretat tant per als comerciants com per als clients que hi assisteixin.
La Fira Fora Estocs, que reunirà una vintena d’establiments, estarà ubicada a la plaça de la Vila durant tot el dia. Hi haurà control d’accés amb un punt d’higienització, i les parades estaran dotades amb gel hidroalcohòlic. Tant els comerciants com els clients han de respectar les distàncies de seguretat i fer ús de la mascareta, a més d’evitar les aglomeracions.
Durant tota la jornada, els comerciants que participen en aquesta Fira obsequiaran els clients amb sabons de glicerina que Centre Vila compra a la Fundació l’Espiga d’acord amb el conveni de col·laboració que hi ha entre les dues entitats.
La Fira Fora Estocs és l’acció anual que posa punt final a la temporada de rebaixes del comerç local. L’objectiu del Centre Vila aquest any és mantenir l’activitat i donar un impuls al comerç de proximitat en un moment molt crític per al sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: