Dissabte, 17 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un home que es desplaçava en bicicleta per robar a l’interior de vehicles a Vilafranca

Mossos de la comissaria de Vilafranca van detenir el divendres passat un home de nacionalitat marroquina, de 24 anys i veí de Sant Martí Sarroca com a presumpte autor de dotze delictes de robatori.

El fets van passar el mateix dia, cap a les dotze de la nit quan els agents van rebre l’avís que una persona estava intentant forçar un vehicle estacionat en el pàrquing d’unes bodegues del municipi de Vilafranca.
Immediatament els agents es van adreçar al lloc i van fer recerca del presumpte autor, un jove que es desplaçava en bicicleta.
Van comprovar que diferents carrers del municipi, molt propers els uns dels altres, al barri Molí d’en Rovira, hi havia un total de dotze vehicles saquejats, tots ells amb un dels vidres trencats. Durant la recerca també van localitzar, amagat entre herbes, un maletí ple d’eines provinents d’un dels vehicles saquejats.
Pocs minuts més tard, en horari de confinament, van localitzar el jove en bicicleta que coincidia plenament amb la descripció facilitada, motiu pel qual va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori.
L’arrestat, amb 10 antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: