Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Damià Deas deixa la presidència d’AECAVA

Deas ha estat al capdavant de l’entitat des del 2018, quan es van fusionar precisament les dues patronals del cava, PIMECAVA i l’Institut del Cava.

Damià Deas, actual president de l’Associació d’Elaboradors de Cava, AECAVA, ha anunciat que deixarà la presidència de l’entitat i no renovarà el càrrec en la propera Assemblea que celebraran a finals de maig, i així ho ha fet saber a la Junta aquesta mateixa setmana. Una decisió que arriba perquè, segons ha explicat, considera que no és bo que es perpetuïn en les institucions o els càrrecs.

Deas ha estat al capdavant de l’entitat des del 2018, quan es van fusionar precisament les dues patronals del cava, PIMECAVA i l’Institut del Cava, fusió de la qual en va ser un dels principals impulsors. L’actual enòleg i gerent de Vilarnau fa balanç positiu de la seva etapa com a president, en la qual, diu que ha intentat posar calma a un sector que ha viscut moments difícils i han participat de manera activa a la definició del nou pla estratègic del Cava”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: