Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua baixant el nombre d’ingressats als hospitals per Covid, però també augmenten els morts

En concert respecte al nombre d’ingressats a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha aquest dilluns 14 ingressats amb problemes respiratoris o símptomes de Covid.

L’informe dels dilluns del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf aporta una notícia positiva, com és la reducció de persones ingressades als hospitals, i una negativa, amb l’augment de persones que han mort per Covid-19.

En concert respecte al nombre d’ingressats a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha aquest dilluns 14 ingressats amb problemes respiratoris o símptomes de Covid. Són quatre persones menys que en l’informe del dijous passat. Als centres sanitaris del Garraf hi ha una persona ingressada menys, amb un total de 21 ingressos.

En relació a les persones que han mort als hospitals des de que es va iniciar la pandèmia al Garraf són 169, una persona més que en l’informe del dijous passat. I a l’hospital de Vilafranca són 76, tres persones més que en l’informe del dijous.

Finalment, respecte a les altes hospitalàries continuen creixent i ja sumen un total de 1.383 pacients que han superat la malaltia al conjunt dels centres sanitaris de les dues comarques des de que es va iniciar la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: