Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet acull la celebració del dia Mundial del Teatre

La Coordinadora GATAP vol celebrar el Dia Mundial del Teatre, amb més força que mai, el proper dissabte 27 de març de 2021, a les 7 de la tarda. Cal Bolet acollirà tres representacions teatrals.

Davant de tanta incertesa, la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès amb la complicitat de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i l’ajut i col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca proposa un TAST de Teatre Breu que tindrà com a escenari Cal Bolet.

A les 7 de la tarda es donarà lectura del Manifest del Dia Mundial del Teatre, a càrrec del grup ATTREZZO de Vilafranca. A continuació actuaran tres grups de teatre. Taller d’Assaig Teatre-TAT, de Vilafranca, presentarà l’obra ‘Runes’ d’en Valeri Laguna, i també ‘Es rifa un home’ de Rosa Maria Arquimbau. Les Escoles Gelida Teatre, de Gelida presentarà ‘Pànic escènic’ de Jordi Pujol, i ‘El Moble’ d’Irene Puig. Finalment la Companyia es grata, de Can Rossell de Subirats, presentarà ‘Una parella…model? de Jose Bielma.

Es poden reservar entrades al correu electrònic . Si no, la taquilla estarà oberta a partir de les 6 de la tarda. Els preus són joves fins a 30 anys, jubilats i aturats 3 €. L’entrada
general és de 5 €.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: