Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Buhos han fet esclatar l’Auditori de Vilafranca amb la seva ‘Teràpia Col·lectiva’

Es va penjar el cartell d’entrades exhaurides per presenciar el concert a l’Auditori de Vilafranca

Diumenge a la tarda, l’Auditori de Vilafranca va acollir un concert dels reputat grup català, Buhos. Els calafellencs van presentar a Vilafranca el seu darrer espectacle ‘Teràpia Col·lectiva’, ideat per a teatres i auditoris, en col·laboració amb Albert Pla, que n’és el director.

‘Teràpia Col·lectiva’ suposa un canvi de registre per la formació: es tracta d’un espectacle més centrat en purificar la ment després d’un temps tan complicat a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l’humor. En tot cas, Buhos no perden la seva essència, ja que durant l’espectacle recuperen temes de la seva discografia, inclosos alguns del seu darrer treball ‘El dia de la victòria’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: