Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Buhos arriba a Vilafranca amb totes les entrades venudes

Buhos arriba a Vilafranca amb totes les entrades venudes

Buhos actuarà aquest diumenge a les set a l’Auditori municipal de Vilafranca.

El grup de Calafell portarà a la capital de l’Alt Penedès, el seu nou espectacle titulat Teràpia Col·lectiva. Les entades per aquest concert estan exhaurides des de fa dies.

‘Teràpia col·lectiva’ és el primer espectacle per a teatres de Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical català. Buhos es reinventa i presenta una obra musical inèdita que et convida a un procés de treball interior i d’evolució personal.

Buhos també aprofitarà aquest concert per presentar el seu nou treball, titulat ‘El dia de la victòria’, un disc ple de cançons amb la plena intenció d’emocionar. Enregistrat en plena pandèmia, el disc ha estat produït per David Rossell, i compta amb les col·laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami, Jazzwoman i Stay Homas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: