Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Baixa el nombre de malalts ingressats a l’hospital però creix el nombre de morts per Covid-19

Les xifres poden indicar una tendència a la millora de la situació de pandèmia.

Son les dades que ha facilitat el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf en l’informe que publica dos cops per setmana els dilluns i els dijous. En el d’aquest dijous s’indica que a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha 18 persones ingressades amb problemes respiratoris o símptomes de Covid-19. Són quatre pacients menys que en l’informe de dilluns. Als centres sanitaris del Garraf hi ha ara 22 ingressats, nou menys dels que hi havia el dilluns. Aquestes dades poden indicar una tendència positiva a la baixa de la pandèmia. Del cantó negatiu cal lamentar que en els darrers quatre dies s’han registrat tres morts més a l’hospital de Vilafranca. Al Garraf no s’ha hagut de lamentar cap altre mort des del dilluns. En conjunt des de que es va declarar la pandèmia ara fa un any han mort als centres sanitaris del Garraf 168 persones, i a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès un total de 73 persones. Finalment, en relació a les altes de persones que han superat la malaltia, ja en són 1.375 entre els hospitals de les dues comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: