Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaba la 30a Roda de Teatre amb menys de la meitat de representacions habituals

La cloenda tenia lloc diumenge a Cal Bolet amb l’obra ‘Allò que tal vegada s’esdevingué’ a càrrec del grup de teatre la Torre de les Gunyoles.

Aquest diumenge Cal Bolet acollia la cloenda de la 30ena edició de la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès amb l’obra ‘Allò que tal vegada s’esdevingué’ a càrrec del grup de teatre la Torre de les Gunyoles. Una edició que ha estat marcada per la pandèmia de la Covid-19 ja que de la trentena de representacions que s’havien de dur a terme, únicament se n’han fet 10. Malgrat tot, des de la Coordinadora GATAP es mostren satisfets de com ha anat tot plegat, ho explicava la membre de la Junta de la coordinadora, Maria Remei Ullate.

La cloenda consistia en una representació teatral presencial i un muntatge audiovisual en el que s’explicava que l’entitat ja comença a pensar en la propera edició que a més coincidirà amb el 30 aniversari del naixement de la GATAP. Ullate explicava també que, si la situació ho permet, tenen pensat organitzar algun acte per a celebrar el Dia Mundial del Teatre que té lloc el 27 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: