Dissabte, 20 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum afronta aquest 2021 una etapa cabdal en les seves obres de reforma i ampliació

Les obres de l’edifici de nova planta que s’està erigint al solar de Cal Pa i Figues continuen segons el ritme previst.

Aquest 2021, Vinseum afronta una etapa cabdal en el seu projecte de reforma i ampliació amb la mirada posada al segon semestre del 2022, quan hauria de concloure tot el procés.

Durant la roda de premsa de presentació de la memòria del 2020 i el pla d’acció del 2021, el director del Vinseum, Xavier Fornos, va explicar que l’empresa constructora està seguint el calendari previst. Fornos apuntava, però, que l’evolució dels treballs i la dotació de contingut del nou museu estaran subjectes a la disponibilitat de recursos financers.

Malgrat comptar amb el compromís de l’Ajuntament de Vilafranca, el projecte és ambiciós i suposa una intervenció complerta sobre els 5.000 metres quadrats que quedaran oberts al públic entre el Palau Reial, la capella i l’edifici nou.

Fornos també va explicar que l’actual exposició permanent del Palau Reial es veurà afectada en el moment del muntatge de l’exposició definitiva. En aquest sentit, el Vinseum reforçarà altres vessant de la seva activitat per seguir donant servei a la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: