Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme demana un cordó sanitari contra Vox

Des d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Vilafranca van convocar aquest dilluns a les set de la tarda una concentració a la plaça Plaça de la Vila per denunciar l’entrada de VOX al Parlament.

També denunciaven l’increment del racisme i feixisme a Vilafranca i arreu. Un nombrós grup de persones va assistir a l’acte convocat a través de les xarxes socials. Amb pancartes en les que es podia llegir ‘Feixisme i racisme ni a Vilafranca ni enlloc’.
Arnau Cobo, portaveu d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Vilafranca explica que en aquesta qüestió cal tenir una actitud decidida davant de grups que neguen la violència masclista i promouen un discurs d’odi.

A la plaça va procedir a llegir uns manifestos en els que s’apuntava Vox com una amenaça per la gran majoria del poble de Catalunya, incloent bona part dels seus votants. I es demanava fermesa a la resta de forces polítiques per marcar un cordó sanitari, així com als mitjans de comunicació. Finalment també al conjunt de la ciutadania, al carrer i en el dia a dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: