Dimarts, 20 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 200 persones es mobilitzen convocats per Arran a Vilafranca en suport de Pablo Hasél

Recollim també les reaccions dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

Divendres a la tarda Arran va convocar una manifestació en suport del raper Pablo Hasel. Una concentració que, sota el lema ‘Seguim! Estenem la ràbia arreu!’, pretenia reclamar la llibertat de Hasel. A la mobilització que començava a la plaça de la Vila es van aplegar més de 200 persones.

La concentració va comptar amb un gran desplegament policial. Minuts abans de la manifestació van tenir lloc les primeres tensions quan els cossos de seguretat van negar a membres de l’ANC endollar el seu altaveu al vestíbul de l’Ajuntament i van acabar identificant algunes persones. Tot seguit amb l’ajuda d’un megàfon, l’Adrian Sas va fer la lectura d’un manifest i va començar un recorregut pels carrers de la Vila liderat per una pancarta que deia ‘Llibertat Pablo Hasel’. Durant la manifestació es van cridar consignes en contra de la policia i l’estat capitalista i el gruix de manifestants es va dirigir cap a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Un cop allà es van viure moments de tensió entre policia i manifestats, tot i que finalment els concentrats van marxar. En el transcurs de la protesta es van moure de lloc contenidors, situant-los al mig del carrer, i es van fer pintades reclamant l’absolució. Segons un comunicat dels Mossos d’Esquadra a Vilafranca un grup d’esvalotadors es va adreçar a la comissaria dels Mossos on van fer llançaments de pintura i pedres contra l’edifici i els Mossos que el custodiaven. Van provocar danys als vehicles policials i els van fer pintades. També es van trencar vidres d’algunes entitats bancàries de la rambla de Nostra Senyora com el Banc Sabadell o el Santander.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: