Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’amplia l’horari d’obertura de la restauració i el confinament passa a ser comarcal

Arran d’aquest context complicat pel sector, diversos locals de restauració de la Vila han engegat aquesta darrera setmana una campanya per a conscienciar de la delicada situació econòmica que pateixen. Aquesta consisteix en col·locar uns cartells amb el text «ES TRASPASSA», per tal de fer veure que, de seguir així, molt locals es veuran abocats al tancament.

Les noves mesures del Procicat faran que el confinament torni a ser novament comarcal. Unes mesures que també preveuen ampliar les franges d’obertura de la restauració i que permetrà a bars i restaurants obrir una hora més per servir esmorzars i dinars.

Els responsables i propietaris d’alguns locals de restauració a la Vila comenten que es tracta d’unes mesures insuficients i que no suposaran un gran canvi respecte a la situació actual.

Una situació econòmica que cada cop es presenta més complicada i insostenible per a aquest tipus de locals.

D’aquesta manera el confinament, fins ara municipal, passarà a ser comarcal, i els locals de restauració podran obrir un hora més tant en el torn de matí, com al migdia. Els responsables dels locals de restauració confien en què el confinament comarcal els ajudi a millorar l’economia del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: