Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Roger Mas actua dissabte  Gelida de la mà del Barnasants

Roger Mas actua dissabte Gelida de la mà del Barnasants

La Covid-19 no atura la cultura a Gelida i el Festival de la cançó d’autor Barnasants repeteix seu al municipi penedesenc per 7è any consecutiu.

Gelida acollirà aquest dissabte 6 de febrer el concert de Roger Mas amb el seu espectacle ‘Sol, guitarra i veu’, que mesclarà la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden.

Roger Mas ofereix un repertori per reinterpretar les seves cançons més emblemàtiques, musicant poetes per compartir temes d’amor i de guerra, de passat, present i futur, així com històries d’anhels i enyorances sobre fets reals i imaginaris. El recital combinarà el repertori del cantautor solsoní amb la lectura de fragments del seu darrer poemari ‘El dolor de la bellesa’ editat l’any 2017.

El concert serà el dissabte 6 de febrer a les 7 de la tarda al Saló d’Espectacles de la Unió del Casal Gelidenc. Es poden adquirir les entrades a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gelida i a l’Àgora Vins i Copes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: