Divendres, 26 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pol Retamal torna a guanyar en el 200m al Sant Jordi

Nou èxit de l’atleta penedesenc, que ha començat la temporada amb molt bones sensacions.

Aquest cap de setmana Pol Retamal ha aconseguit un nou èxit sobre la controvertida pista del Palau Sant Jordi, en aquest cas, a la Copa RFEA. L’atleta penedesenc va imposar-se novament en la prova dels 200m, amb un temps de 21.39, resultat que confirma el seu bon estat de forma en aquest inici de temporada.

Una temporada, l’actual, que no s’atura. Aquest dilluns, Pol Retamal tornarà a trepitjar la pista del Sant Jordi en el marc del Míting Internacional de Catalunya en pista coberta, també en la prova de 200m llisos.

El míting d’aquesta tarda és la cita atlètica de més nivell de l’hivern a Catalunya, en la seva 6ª edició. Una competició que comença a partir de les 6 de la tarda i què tindrà l’absència de la vilafranquina Xènia Benach.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: