Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Òmnium Alt Penedès porta els premiats al Versió Original en Català a Vilafranca

Òmnium Alt Penedès porta els premiats al Versió Original en Català a Vilafranca

Els Premis VOC (Versió Original en Català) arriben per primera vegada a l’Alt Penedès i s’hi podran veure fins a 10 curtmetratges rodats en llengua catalana.

Les projeccions es faran a la sala Zazie del Casal, els dies 12 i 13 de febrer a les 8 del vespre i comptaran amb la col·laboració del CineClub Vilafranca.

En aquesta edició del VOC, un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic, s’han seleccionat sis curtmetratges de ficció i quatre curtmetratges documentals que passen a formar part de la Mostra VOC 2021 i competeixen pels diferents premis del certamen.

La mostra es fa de manera presencial i simultàniament en diverses poblacions catalanes i, com a novetat, també en format on line a través de la plataforma Filmin. El passat 20 de juliol l’entitat es va adherir al manifest “Cultura Segura” per fer costat al sector cultural en la seva reivindicació de la cultura en viu com un entorn segur. Les sessions es faran complint totes les normes dels protocols acordats amb el Procicat.

Les projeccions son gratuïtes i cal reservar l’entrada al web voc.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: