Divendres, 5 de Març de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix el Club Patinatge Artístic Art&Xou

Aquest dilluns a la tarda es va presentar el nou projecte del Club Patinatge Artístic Art&Xou, nascut de la fusió del CPA Vilafranca i del CPA Patixou.

A partir d’aquesta temporada es crea el Club Patinatge Artístic Art&Xou, nascut de la fusió del CPA Vilafranca i del CPA Patixou. En la roda de premsa celebrada al recinte firal de Vilafranca, les dues juntes directives encapçalades per Imma Reina i Anna de Tena, van explicar els motius pels qual han decidit fusionar les dues entitats i crear-ne una de nova amb un centenar de patinadores.

La pandèmia del coronavirus ha generat una gran incertesa sobre la viabilitat dels dos clubs treballant per separat i han arribat a l’acord de fusionar-se per garantir la subsistència de tots dos.

El nom del nou club, Club Patinatge Artístic Art&Xou, ha estat elegit per una votació popular entre les famílies dels membres de lues entitats, la notícia de la fusió ha fet que patinadors de llocs de fora de la comarca s’hagin mostrat interessats en entrar a formar part de la nova entitat.

L’objectiu del nou club continuarà sent la difusió de l’esport de patinatge artístic i el portar el nom de Vilafranca per tota la geografia catalana i estatal. L’Art&Xou serà present en competicions del consell esportiu i d’àmbit oficial federatiu com fins ara feien els dos clubs desapareguts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: