Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mag Lari va oferir una doble funció dissabte al teatre del Casal

Va ser a les 6 de la tarda i a dos quarts de 9 del vespre.

La màgia van ser la protagonista del dissabte al teatre del Casal Societat La Principal. L’encarregat de deixar bocabadats als espectadors va ser el Mag Lari, que va oferir una doble funció: una a les 6 de la tarda i l’altra a dos quarts de 9 del vespre. En Lari és il·lusionista des de fa gairebé 30 anys. La seva vocació l’ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com ‘Secrets’, ‘Splenda’ i ‘Ozom’, entre molts d’altres. Ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó i també ha dirigit l’espectacle ‘Nada es imposible’ del Mago Pop. La seva popularitat és deguda a les seves intervencions a la ràdio i la televisió. Actualment, representa el seu espectacle ‘25 il·lusions’ per celebrar els seus 25 anys dalt dels escenaris i dissabte al Casal convidava als vilafranquins a gaudir de l’espectacle ‘Una nit amb el Mag Lari’.

Premis com l’Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i finalista a català de l’any, avalen una carrera de professionalitat indiscutible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: