Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’OKLliga Plata Nord recupera els partits ajornats pel coronavirus

Els partits ajornats del grup del Digittecnic Vilafranca s’aniran recuperant properament. Aquest cap de setmana, l’Areces en recupera dos, i encara mancarà disputar un altre per a estar al dia.

El grup nord de l’OKLliga Plata es posa al dia. Una temporada marcada pels ajornaments de partits i que ens deixava una classificació constantment provisional. A partir d’aquest cap de setmana, això començarà a canviar, al menys de moment.

Ja el passat cap de setmana es va recuperar un partit ajornat fa setmanes: Liceo B – Areces, que va acabar amb victòria visitant, per 3-6. El filial gallec, que segueix amb una ratxa de resultats negativa.

Aquest cap de setmana, seguim amb l’Areces com a protagonista, jugant dos partits en dos dies consecutius. Tots dos a casa. Dissabte a les 18h, l’equip de Grado rep al Tordera, en partit de la jornada 11, i diumenge, a la mateixa hora, el Sant Cugat, en partit de la jornada 7. Enfrontaments en un pavelló, el de l’Areces, que comptarà amb la presència de públic. L’equip asturià permetrà l’accès als seus socis, prèvia inscripció.

Disputats aquests partits, encara quedarà un per ser recuperat: el Compañía de María – Sant Cugat, que està reprogramat per l’encarà llunyà, dissabte 27 de març, a les 20 del vespre. Poc a poc, es van recuperant els partits que la COVID ha obligat a ajornar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: