Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les populars Dolors Montserrat i Andrea Levy han fet campanya a Vilafranca

L’eurodiputada i la regidora a Madrid van ser presents aquest dissabte a la parada del mercat de Vilafranca del Partit Popular.

Van fer campanya al costat dels candidats de l’Alt Penedès, l’alcalde de Pontons Josep Tutusaus i el regidor de Sant Sadurní Carles Giménez, i del president del PP a Vilafranca Miquel Tarrada.
La portaveu dels populars en el Parlament Europeu, Dolors Montserrat, apunta que el PP pot evitar un altre govern independentista.

A l’hora també alerta que el PP és la garantia per frenar la possibilitat que es pugui reeditar un nou tripartit, i fer que la Generalitat posi l’atenció ens els problemes de salut, la creació de llocs de treball i la convivència a Catalunya.
Per la seva banda el candidat número 16 de la llista i alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, assenyala que és necessari un canvi per aconseguir que el govern de la Generalitat funcioni i es preocupi per resoldre els problemes de la gent. Per exemple al Penedès del sector dels vins i caves.

Per la seva banda Andrea Levy fa una crida a la participació de la gent en les eleccions. Remarca que anar a votar serà segur i que cal un vot de seny per Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: