Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC reclama un govern amb les tres formacions independentistes que han entrat al Parlament

Aquest dilluns al vespre l’ANC va convocar una concentració ciutadana a la plaça de la Vila de Vilafranca per reclamar un govern d’unitat entre els partits polítics independentistes.

Un grup de persones hi va assistir amb pancartes i lemes com per exemple ‘Ho tornarem a fer. Manifestar-nos, expressar, mobilitzar-nos, votar’, o d’altres que reclamaven l’amnistia. El coordinador local de l’Assemblea, Raimon Gusi, va llegir un manifest assenyalant que l’independentisme ha superat el 51% del vot popular directe a les eleccions al Parlament i reclamant un govern per fer la independència. Gusi explica que dels resultats electorals se’n desprèn una voluntat clara del poble de Catalunya.
El coordinador local de l’ANC també assenyalava que l’Estat continua amb la seva repressió. Aquest mateix dilluns es va saber que la fiscalia demanarà que es revisi el tercer grau dels presos polítics i també aquest mateix dilluns el raper Pablo Hasel es tancava al campus de la universitat de Lleida pendent de la seva detenció per les lletres d’algunes de les seves cançons. La concentració d’aquest dilluns va donar suport també als Músics per la Llibertat, que per culpa de la pluja van haver d’actuar en un dels laterals de la plaça, sota els balcons.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: