Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ANC prepara l’únic debat independentista a l’Alt Penedès

L’ANC prepara l’únic debat independentista a l’Alt Penedès

En el debat hi participaran els candidats de les formacions independentistes, i es podrà seguir per el canal de youtube de l’entitat.

L’Assemblea Nacional Catalana està organitzant arreu debats electorals per confrontar les diferents opcions respecte les propostes del ‘Decàleg de principis d’acció institucional per avançar cap a la independència’ elaborat per la pròpia entitat.

El proper dilluns 8 de gener es gravarà el debat organitzat per l’ANC Vilafranca amb els candidats al Parlament que es presenten a l’Alt Penedès i que posteriorment es podrà visualitzar pel canal de YouTube de l’Assemblea.

Hi participaran per part de la CUP, Txus Magallon, d’ERC, Lluïsa Llop, de Junts, Ester Vallès, del PDeCAT, Pere Regull, i de Primàries, Josep Maria Mas.

Serà un debat netament independentista basat en el decàleg aprovat per l’entitat sobre temes com respectar la voluntat dels electors i el seu compromís amb la Declaració d’Independència del 27 d’octubre del 2017; la sobirania i no cooperació institucional; la institucionalitat pròpia; el català com llengua comuna; la sobirania fiscal i financera, així com econòmica; la sobirania en energia, infraestructures i mitjans de comunicació; la seguretat pública en un estat democràtic; entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: