Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca convoca el concurs de calendaris del 8M

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ha convocat novament el concurs de calendaris del 8M per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les persones i Promoció social Ramon Zaballa ha estat l’encarregat de presentar la convocatòria d’enguany acompanyat per la cap del servei d’Igualtat Eva Millas.

Zaballa ha destacat que el 8M continua sent una diada de reivindicació dels drets de les dones i ha explicat que el lema del calendari d’enguany és ‘Abraçades des de la sororitat’.

Al concurs de calendaris del 8M hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys. Els originals dels calendaris han de ser únics i s’han de poser reproduir en format digital, amb unes dimensions de 30×50 cm. El calendari ha d’anar de març del 2021 a febrer del 2022. Els originals s’hauran de presentar com a data màxima el 19 de març al Casal per la Igualtat i s’ha previst un únic premi per a l’obra guanyadora de 700 euros.

En principi hi haurà un acte de lliurament del premi el dia 30 de març, a les 18h, al Claustre de Sant Francesc, si bé el fet que pugui ser presencial dependrà de les restriccions per la situació sanitària del moment.

El jurat estarà format per Cristina Gallardo, guanyadora de l’any passat, Mireia Andrade, il·lustradora, i Helena González, professora de l’Institut Milà i Fontanals.

A l’edició de l’any passat es van presentar una trentena d’originals.

Tota la informació i les bases del concurs es poden consultar al web igualtat.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: