Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Pacs demana a Solvia que desencalli el procés de compravenda de la residència

Durant 17 anys, el municipi de Pacs del Penedès ha comptat amb una residència per a gent gran. Des del 2011 està deshabitada i és propietat de Solvia.

Entre l’any 1994 i el 2011, Pacs del Penedès comptava amb un centre residencial per a gent gran al municipi, gestionat per institut geriàtric Fènix. Comptava amb 4.200 metres quadrats i capacitat per a 117 persones. L’empresa va fer fallida i l’edifici va quedar a mans de Solvia.

L’alcaldesa de Pacs del Penedès, Montse Mascaró, explica que durant aquests anys en què l’edifici ha estat abandonat, s’ha deteriorat molt. A més, es mostra preocupada perquè sovint s’hi duen a terme festes clandestines de gent jove.

Mascaró confessa que els veïns del municipi també viuen amb preocupació i malestar aquesta situació.

L’alcaldessa també explica que fa un any i mig que tenen un comprador interessat a quedar-se amb l’edifici i obrir-hi de nou una residència. Explica que tot i tenir els tràmits avançats, no aconsegueixen desencallar la qüestió amb Solvia. Mascaró confessa que tem que el comprador se’n cansi.

Solvia, malgrat no concedir declaracions, ha explicat a la nostra redacció que tenen la voluntat de buscar una solució i que, en cap cas, volen obstaculitzar cap tràmit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: