Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La policia local de Vilafranca rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19

La vacunació s’està duent a terme al CAP Alt Penedès i al llarg d’aquesta setmana es preveu vacunar el 90% dels membres de la Policia Local.

Aquesta setmana els membres de la plantilla de la Policia Local de Vilafranca menors de 55 anys estan rebent la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19 de la farmacèutica Oxford-AstraZeneca. Aquesta vacunació s’emmarca en la campanya de vacunació contra la COVID-19 que està fent el Departament de Salut de la Generalitat sota la coordinació del Departament d’Interior als cossos de seguretat i d’emergències catalans com Bombers, efectius de Protecció Civil i Mossos d’Esquadra i Policies Locals de Catalunya, que es consideren serveis essencials. El sots-inspector de la policia local de Vilafranca, Joan Vich, és una de les persones que ja ha rebut la primera dosi de la vacuna. Una acció que considera del tot indispensable a l’hora d’exercir la seva feina.

Vich explicava que cap agent ha negat vacunar-se i afegia que, malgrat algunes persones han notat alguns efectes secundaris, és preferible això que no vacunar-se.
La vacunació s’està duent a terme al CAP Alt Penedès situat a la plaça Penedès i al llarg d’aquesta setmana es preveu vacunar el 90% dels membres de la Policia Local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: