Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Soler podria integrar-se en la candidatura de Joan Laporta a la presidència del Barça

Aquest va ser un dels temes tractats en l’entrevista que el director de RTV Vilafranca, Joan Beumala, va mantindre amb Joan Laporta. L’entrevista es tornarà a emetre aquest dijous a les 22:30h.

A manca de la confirmació oficial, el president del Vilafranca de futbol Joan Soler, formarà part de la candidatura de Joan Laporta a la presidència del FC Barcelona.

El 7 de març, Laporta, Victor Font i Toni Freixa concorreran a les eleccions barcelonistes.
Soler va formar part de la pre-candidatura de Jordi Farré, qui, finalment, no va superar el tall per ser proclamat candidat. Joan Laporta va ser entrevistat pel director d’aquesta casa Joan Beumala, l’entrevista va ser emesa ahir per Penedès Televisió. Laporta, parlava de Soler.

A la pre-candidatura de Ferré, Soler anava de vicepresident esportiu, i amb Laporta encara haurà està per veure, en cas de guanyar les eleccions.

Laporta va repassar altres fronts de l’actualitat del club. Per començar va explicar per què es presenta. Recordem que Laporta ja va ser president del 2003 al 2010. L’advocat barceloní també va assegurar que el Barcelona no es convertirà en societat anònima.

L’entrevista es tornarà a emetre aquest vespre a 2/4 d’11 de la nit per Penedès Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: