Dimecres, 18 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ingressen a presó tres homes que transportaven 5 kg de cabdells de marihuana a l’Alt Penedès

Ingressen a presó tres homes que transportaven 5 kg de cabdells de marihuana a l’Alt Penedès

Els Mossos de l’Alt Penedès van detenir aquest diumenge passat tres homes de nacionalitat senegalesa, de 38, 39 i 44 anys i veïns de Salou, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

També per delicte de de resistència als agents de l’autoritat. Els fets van passar el mateix dia, cap a les tres de la tarda, quan els agents van ser alertats d’una baralla al carrer entre diverses persones al municipi de Mediona. Diversos homes havien aconseguit endur-se bosses grans de les escombraries del pàrquing d’una casa, les havien carregat en un vehicle i havien marxat del lloc. Immediatament, els agents es van adreçar al lloc on van comprovar que la casa estava totalment tancada i que no responia ningú al seu interior. Seguidament, els agents van iniciar una recerca per la zona del vehicle i pocs minuts més tard, quan circulaven per la N-340, just abans de la sortida de Vilafranca Sud, van observar un vehicle que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis. Els agents van indicar als ocupants del vehicle que s’aturessin, per tal de fer comprovacions, però el conductor va fer cas omís de les senyals i va continuar la seva marxa fins que van aconseguir aturar-lo al pàrquing d’un establiment comercial de Vilafranca. Els ocupants del vehicle van intentar marxar del lloc corrents i els agents van aconseguir aturar el conductor. Durant l’escorcoll, es va localitzar al maleter una bossa d’escombraries plena de cabdells de marihuana. Els arrestats, amb un total de 47 antecedents policials anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

En una altre actuació, el dilluns 25 de gener, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Alt Penedès van detenir cinc homes, de nacionalitat espanyola, entre els 26 i els 50 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.
Els agents van observar un vehicle, mal estacionat, amb dos persones al seu interior a Sant Martí Sarroca. Als pocs minuts van arribar al lloc dos vehicles més i tots tres van iniciar la marxa per l’interior del municipi, un darrere de l’altre fins que es van aturar en un dels carrers.
Els agents van observar com els homes descarregaven caixes d’un dels vehicles i els carregaven a l’altre i en apropar-se al lloc, van comprovar que estaven plenes de plançons de marihuana, concretament 552 plantes. Durant l’escorcoll també van localitzar 2.100 euros en efectiu.
Davant les evidències, els cinc homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i després de declarar en seu judicial van quedar en llibertat a l’espera que els citi el jutge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: