Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC rebutja la corrupció i les retallades i aposta per enfortir els serveis públics

Els republicans apunten que per sortir de la crisi econòmica i social actual és necessària una actitud totalment diferent a la que van adoptar els governs de CIU, PP i PSOE al 2008.

Aquest dimarts a la tarda els candidats d’ERC per l’Alt Penedès van oferir una roda de premsa per explicar les seves propostes electorals. Els republicans, tal i com explicava la candidata Lluïsa Llop, estan convençuts que d’aquestes eleccions sortirà una presidència republicana «per seguir endavant» o una presidència socialista basada en el 155. Creuen que ara cal un enfortiment dels serveis públics, zero retallades i zero corrupció. La candidata Lluïsa Llop va situar la lluita contra la corrupció com un dels pilars que ha de guiar el proper govern del país i es va mostrar «satisfeta de formar part de l’únic partit sense casos de corrupció en 90 anys».

Els republicans també apunten que per sortir de la crisi econòmica i social actual és necessària una actitud totalment diferent a la que van adoptar els governs de CIU, PP i PSOE al 2008. El candidat republicà Jordi Ramos va parlar d’una agenda de reconstrucció “amb inversió pública, amb ajuts directes als sectors afectats” per evitar afeblir el sector públic.

Els republicans han desplegat una campanya territorial per marcar que “aquest 14F també es decideix el model de Penedès que volem”. Destaquen el rebuig del Quart Cinturó, l’aposta per l’agroregió alimentària o la defensa del tren.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: