Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Embotits Mallart, finalista al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2021

Embotits Mallart, finalista al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2021

Entre la seixantena de botifarres d’ou participants, la presentada pels vilafranquins ha estat seleccionada entre les millors de la categoria Botifarra d’Ou Singular.

La Botifarra d’Ou elaborada per la Embotits Mallart de la Fundació Mas Albornà de Vilafranca ha obtingut la Menció del Jurat en la 6a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana d’aquest any.

Embotits Mallart s’ha endut el segon premi en la categoria de Millor Botifarra d’Ou Singular durant la 6a edició del Concurs de Botifarra d’Ou Artesana. Mallart ha presentat una botifarra d’Ou elaborada amb paté rústic de gall del Penedès IGP. Una mescla de dos productes elaborats a l’obrador en un procés artesanal, recuperant receptes i processos d’elaboració de la memòria local i sense perdre l’essència dels seus orígens.

Mallart forma part del projecte social de la Fundació Mas Albornà, que treballa des de 1969 per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió oferint-los serveis i atenció integral a l’Alt Penedès.
En aquesta edició, al concurs organitzat per la Fundació Oficis de la Carn i amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters s’han presentat 62 botifarres d’ou i 5 farcits de carnaval. Pel que fa les botifarres s’han premiat dos tipus: “Millor Botifarra d’Ou Artesana Tradicional” (35 botifarres participants) i “Millor Botifarra d’Ou Artesana Singular” (27 botifarres participants). Aquestes xifres de participació, molt
semblants a l’edició anterior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: