Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els clubs europeus d’hoquei patins, amb el Noia inclòs, disposats a jugar l’Eurolliga

El Noia, entre els 9 equips que disputarien la fase final de l’Eurolliga d’hoquei patins.

Es comença a decidir el futur de les competicions europees. El Comité Europeu d’hoquei patins ha proposat als equips participants de l’Eurolliga un possible format per finalitzar la competició.

Una fase final que estaria composada per 9 equips, i amb la presència penedesenca del Noia. Els altres 8 serien Barça, Liceo, Reus, i els portuguesos Sporting de Portugal, Porto, Benfica, Oliveirense i Barcelos. A través d’una carta, els 9 equips i l’associació de clubs europeus han mostrat la seva conformitat amb la proposta del Comité Europeu i la seva disposició a organitzar i disputar la competició.

En la mateixa carta, els 9 equips i l’associació europea de clubs insten el Comité Europeu a celebrar una reunió a finals de setmana amb l’objectiu d’acordar les condicions de la celebració d’aquesta fase final.

El format proposat pel Comité Europeu consta de dues fases: una prèvia, conformada per tres grups (A, B i C), amb tres equips cadascun, que jugarien tots contra tots. El primer classificat de cada grup i el millor segon dels tres grups, passarien a la següent fase: una Final Four, amb dues semifinals i final.

A manca de ratificar l’acord amb els clubs, les dates de la primera fase estarien fixades pels dies 9, 10 i 11 d’abril, mentre que la Final Four es disputaria el 14 i 15 de maig, encara sense seu fixada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: