Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vent, protagonista a la zona nord de l’Alt Penedès amb ratxes que han superat els 100 km/h

Protecció Civil de la Generalitat manté el Pla Especial d’Emergències per risc de Vent a Catalunya VENTCAT per les fortes ventades generalitzades que s’allargaran aquest dilluns.

Protecció Civil de la Generalitat va actualitzar diumenge el Pla Especial d’Emergències per risc de Vent a Catalunya VENTCAT per les fortes ventades generalitzades que es preveien i que s’allargaran també tot aquest dilluns.
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, l’episodi de vent ha de ser intens a les comarques del camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Alt i Baix Penedès, Anoia i cotes altes del Pirineu i Prepirineu. El vent ha bufat de component oest i en alguns indrets de l’Alt Penedès ha superat els 90 km/h. Per exemple l’estació que té el Servei Meteorològic de Catalunya a Font-Rubí ha registrat a les nou del matí una ratxa màxima de vent de 98 km/h i l’estació de l’Agència Estatal de Meteorologia ha recollit dades superiors de vent a la zona de Pontons, per sobre dels 100k/h.
En canvi a la zona de Vilafranca o La Granada el vent no ha estat tant potent, registrant ratxes màximes de 39 km/h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: