Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El juvenil i el femení de l’Atlètic Vilafranca podran tornar a la competició

Les noves mesures del PROCICAT permeten que aquests dos equips tornin a competir, ja que aspiren a l’ascens a competicions de caire estatal.

La Generalitat de Catalunya va confirmar que es permetrà que continuïn les competicions esportives que donin accés a categoria estatal. A l’àmbit de l’Alt Penedès, i concretament al futbol, això incumbeix a dos equips de l’Atlètic Vilafranca, el femení i juvenil.

L’equip de la Preferent Femenina, que aquesta temporada entrena Xavi Surroca, ha jugat dos partits. A la jornada inaugural va guanyar al camp del Sabadell per 1 a 4 i a la segona, també va sumar els tres punts al municipal davant del Júpiter per 1 a 0. Ara mateix, les atlètiques comparteixen la primera posició del Grup 1 amb el Fontsanta Fatjó. Per sobre de la Preferent, hi ha la Primera Divisió Nacional, formada per equips catalans, aragonesos i balears.

A la categoria juvenil de preferent, l’equip que dirigeix Josep Fontanals, solament jugat una jornada i va empatar davant l’Europa al municipal a 1 gol. Per sobre de la Preferent, hi ha la Lliga Nacional, formada per equips catalans.

Des de la Federació Catalana de Futbol, el secretari general Oriol Camacho s’ha mostrat molt satisfet amb les noves mesures, en declaracions a la televisió oficial de l’ens, però encara hi ha dubtes i també impediments. A manca de concretar el calendari, els preocupa que és manté el tancament de
les instal·lacions esportives a les 9 del vespre.

A la jornada de retorn, l’equip femení de l’Atlètic Vilafranca anirà a jugar al camp
de la Federació Andorrana de Futbol i el juvenil ho farà al camp del Bordeta de Lleida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: