Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal transforma el seu Carnaval Infantil en un concert especial per als més petits

Demà de sis de la tarda a vuit del vespre celebraran la Gran Festa de Carnaval Infantil.

El Casal de Vilafranca no ha volgut faltar a la cita anual del Carnaval l’any de la Covid i ho farà amb el públic assegut a les butaques del teatre i amb una nova dinàmica de benvinguda que permetrà mantenir el protagonisme dels infants disfressats.
Els infants podran gaudir d’un photocall a l’entrada on podran fer-se fotografies amb les seves disfresses, abans de gaudir d’un concert en directe a càrrec del grup infantil d’animació “Els Salats” amb totes les mesures de seguretat garantides. El concert està pensat per estar asseguts i per aquest motiu, les entrades aniran numerades.
Per tancar la festa, també se sortejaran joguines i altres obsequis entre tots els infants assistents. Tota la vetllada estarà amenitzada per l’animador del Club Family del Casal Carles Cases.
Els socis i sòcies del Casal tindran entrada gratuïta a la festa i podran retirar les seves invitacions amb antelació, fins dijous al vespre. Les persones no associades també hi podran venir, retirant les entrades a partir d’avui a la tarda de cinc a vuit o demà a taquilla a partir de les sis i abans de l’espectacle. L’aforament serà limitat a un màxim de 350 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: