Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal es vesteix de festa per celebrar el seu carnaval infantil

Dissabte a la tarda, el Teatre Casal va celebrar la seva festa de carnaval amb el concert del grup Els Salats.

La pandèmia de coronavirus no ha impedit la celebració del carnaval al teatre Casal. Dissabte a la tarda, el teatre va organitzar la Gran Festa de Carnaval Infantil, en la qual destacava el concert ofert pel grup lleidatà, Els Salats.

Activitat que, com tot en aquests temps, comptava amb totes les mesures de seguretat garantides. Es tractava d’un concert pensat per a estar asseguts a les cadires de la platea del teatre. Les mesures sanitàries no van impedir que els més petits, amb les seves respectives disfresses, gaudissin d’un concert alegre i amb clara vocació festiva. Els Salats van aconseguir connectar amb un públic que, a la vegada, formava part de l’espectacle.

L’animador del Club Family del Casal, en Calaf, comentava que malgrat la pandèmia, era possible celebrar el carnaval al teatre vilafranquí, tot i fer-ho una manera diferent.

Al llarg de la tarda també es van sortejar joguines i altres obsequis entre tots els infants assistents. Abans del concert, els infants podien fer-se fotografies amb les seves disfresses en un photocall situat a l’entrada on podran. L’aforament de l’espectacle estava limitat a un màxim de 350 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: