Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge acaba la 30a Roda de Teatre, que ha ofert 10 representacions aquesta edició

Diumenge acaba la 30a Roda de Teatre, que ha ofert 10 representacions aquesta edició

Organitzada per la GATAP, l’edició d’aquest 2020-2021 ha estat complicada per la situació de la pandèmia. Tot i això s’han fet 10 representacions en 7 municipis diferents.

Des de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès (GATAP) han fet pública una nota on remarquen que tot i les circumstàncies derivades de la COVID s’ha pogut gaudir d’un total de 10 representacions, amb 4 grups de teatre participants, 6 ajuntaments acollidors, i una entitat acollidora.

La 30a Roda ha pogut arribar als ajuntaments d’Olèrdola, de Vilafranca, de Puigdàlber, d’Olesa, de Mediona, dels Monjos i al local de la societat La Torre de les Gunyoles.

La coordinadora recorda que la 30a Roda de Teatre no ha estat fàcil. S’han anul·lat actuacions per les restriccions, se n’han replanificat, hi ha hagut canvis de grup d’última hora, s’ha hagut d’assajar amb mascareta i s’han fet assajos online. Malgrat tot, estan satisfets ja que consideren han contribuït amb el seu granet de sorra al desenvolupament de la cultura.

La cloenda de la Roda d’aquest 2020-2021 es farà aquest diumenge 28 de febrer al teatre Cal Bolet de Vilafranca a partir de 2/4 de 7 de la tarda. S’hi representarà l’obra “Allò que tal vegada s’esdevingué” a càrrec del grup de teatre la Torre de les Gunyoles.

En finalitzar l’obra de teatre tindrà lloc una mini cloenda simbòlica de la 30a Roda de Teatre Alt Penedès. Sense multituds, sense els obsequis-record per als participants i col·laboradors. La tecnologia i la virtualitat ajudaran a acomiadar la 30a Roda de Teatre amb els grups i la paraula com a protagonistes. El muntatge audiovisual de la Cloenda es penjarà aquella mateixa nit al Canal de YouTube de la Coordinadora GATAP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: