Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte comença una nova edició del Musicveu amb un concert de gospel a Santa Maria

Habitualment la seu del festival era l’auditori del Forum Berger Balaguer, però enguany el Musicveu tindrà lloc a diferents indrets emblemàtics.

El primer concert s’havia de fer al gener, però finalment i per les restriccions de mobilitat es va ajornar per al darrer dissabte del mes de febrer. Així doncs, tindrà lloc aquest dissabte a les vuit del vespre a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.
Els protagonistes seran els cantaires del Barcelona Gospel Messengers, una coral que uneix solistes al més pur estil “all-stars”, on destaquen la joventut, la expressivitat i la intensa formació musical de tots els seus components. Van ser finalistes del programa “Oh Happy Day”. El seu estil combina tradició i modernitat, gòspel i funk, tendresa i contundència, respecte i risc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: