Divendres, 26 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua baixant la pressió assistencial als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

Es tornen a atendre parts a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Aquest dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha publicat l’informe de seguiment de la pandèmia. En relació a les persones ingressades amb símptomes de Covid-19 la xifra ha baixat considerablement respecte al darrer informe del dijous passat. Al Garraf són 18 persones menys ingressades als hospitals. En aquest moments hi ha 48 ingressats. Mentre que a l’hospital de Vilafranca la xifra s’ha reduït en 3 persones menys, amb un total de 15 ingressats en aquests moments.
Del cantó negatiu hi ha l’increment de persones que han perdut la vida amb coronavirus respecte l’informe del dijous passat. Són 5 morts més als centres sanitaris del Garraf, que ja sumen 160 morts des de l’inici de la pandèmia, mentre que a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès no s’ha hagut de lamentar cap altre víctima des del dijous i es manté la xifra en 65 persones des de l’inici de la pandèmia. En relació a les altes hospitalàries de persones que, havent ingressat, han sortir de l’hospital superant la malaltia, són en aquests moments 1.245 en el conjunt dels centres sanitaris de les dues comarques.
D’altra banda es tornen a atendre parts a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedè.
L’Àrea de Parts de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès retorna al seu lloc i funcionament habitual. Aquest canvi es farà efectiu a partir de demà, dimarts 16 de febrer.
Això implica que les dones embarassades ja podran donar a llum al seu hospital de referència, i no serà necessari que es traslladin fins a l’Hospital Residència Sant Camil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: