Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ciutadans proposa ajudes directes pel sector vitivinícola

El partit taronja proposa ajudes directes a la petita i mitjana empresa, així com als autònoms. També proposen establir un pla estratègic per impulsar el sector.

Aquest dilluns la secretària general de Ciutadans, Marina Bravo, i el número 5 a la llista del partit taronja, Joan Garcia, van visitar l’agrupació local del partit, acompanyats del regidor a l’ajuntament, Eladio García. Joan García va aprofitar per atendre els mitjans i explicar les propostes del seu partit pel que fa a l’Alt Penedès, de cara als comicis electorals del proper diumenge 14 de febrer.

En aquest sentit, Ciutadans planteja un seguit d’ajudes directes a la petita i mitjana empresa, així com als autònoms. També proposen establir un pla estratègic per impulsar el sector, a través de la innovació, la investigació i el desenvolupament de noves vies de negoci i així generar un valor afegit.

En la seva intervenció, Joan García va fer referència a un dels sectors amb més pes en l’economia penedesenca, com és la indústria del vi i el cava. El candidat es va centrar en la problemàtica dels excedents i com la pandèmia ha afectat a un sector que ha vist tancats molts canals de distribució amb les restriccions a l’hosteleria i la restauració.

Des de Ciutadans també advoquen per deixar de banda la política de confrontació i acostar-se a les necessitats reals de la gent en aquest context de pandèmia. Joan García també va fer una crida a la participació de cara a les eleccions de diumenge, en un acte que es va veure interromput per alguns crits contraris a la seva visita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: