Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Baixa el nombre d’ingressats als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf amb símptomes de Covid

En aquests moments hi ha 9 persones menys ingressades respecte al dijous i malauradament s’han hagut de lamentar dues morts més.

L’informe de seguiment de la pandèmia que fa públic cada dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf apunta, respecte al que es va publicar el dijous passat, una reducció de les persones ingressades als hospitals de les dues comarques amb problemes respiratoris o símptomes de coronavirus. En concret als centres sanitaris del Garraf hi ha ara 44 ingressats, tres persones menys que al dijous, mentre que a l’hospital de Vilafranca hi ha 17 ingressats, sis menys que en el darrer informe.
En relació a les persones que han mort per covid als hospitals la xifra del Garraf s’incrementa en dues persones més, arribant al total de 161 persones des de que es va iniciar la pandèmia al mes de març de l’any passat. I a Vilafranca, es manté la xifra com en el darrer informe, amb 67 víctimes mortals des de l’inici de la pandèmia.
Finalment continua creixent el nombre de persones que han estat donades d’alta als hospitals de les dues comarques. La xifra arriba ara a les 1.289 persones des del passat mes de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: