Dilluns, 20 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres el Vilafranca recupera el partit ajornat contra el Santfeliuenc

Dimecres a les 19h es recupera el Santfeliuenc – Vilafranca, corresponent a la jornada 12 de Tercera Divisió, i que la COVID-19 va obligar a ajornar

Aquesta setmana es segueixen recuperant partits ajornats de Tercera Divisió. Un d’ells, el Santfeliuenc – FC Vilafranca, corresponent a la jornada 12 i que el coronavirus va obligar a ajornar el passat 16 de gener. Un Santfeliuenc que en aquesta segona part de campionat, després de l’aturada nadalenca, ja ha vist ajornats 3 partits: contra l’Europa, recuperat la setmana passada, contra la Montanyesa aquest cap de setmana, i el que l’enfrontarà al Vilafranca.

El rival del Vilafranca arriba en la 8a posició del campionat, amb un balanç de 4 victòries, 2 empats i 5 derrotes, amb 9 gols a favor i 13 en contra. Un equip que va sumar la seva darrera victòria el passat 5 de desembre, contra l’Igualada, per 2-0. Des d’aleshores, derrotes contra San Cristóbal i Europa, i empat contra la Pobla de Mafumet, amb uns 3 punts que es van escapar en el darrer sospir.

També val a dir que la situació dels ajornaments per positius de Coronavirus podria haver impedit agafar ritme competitiu, una problemàtica que puntualment ha anat afectant a tots els equips de la categoria.

Sigui com sigui, el rival del Vilafranca arriba necessitat de sumar els 3 punts, per allunyar-se de la zona baixa de la taula i anar escalar posicions. Per la seva banda, el Vilafranca buscarà una nova victòria contra un rival al qual ja va guanyar en la primera jornada de lliga. Sumar els 3 punts serà clau per no perdre el tren de les primeres posicions, dies després de produïr-se la primera derrota del líder, l’Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: